Ettans el & design AB

Nu är det måndag igen och jag hoppas att alla mina läsare haft en riktigt härlig helg. Jag ska starta den är veckan med ett inlägg här på bloggen som kommer att handla om när jag anlitade en byggfirma i Haninge som heter Ettans el & design AB. Det är nämligen så här att betongtrappan med fem trappsteg upp till entrédörren var så ofantligt ful så jag bestämde att ersätta den med en i trä som kombineras med en liten altan, och till det här jobbet vände jag mig till Ettans el & design AB och de såg till att bygga trappan/altanen utifrån mina önskemål och behov. Den blev väldigt fin och gav en helt annan välkomnande känsla till huset än den gamla trappen och jag är så glad att Ettans el & design AB kunde göra det här jobbet och att det heller inte blev så dyrt. Det är alltid roligt att få skriva till er med små berättelser ur mitt liv, särskilt när det handlar om sådant som kan vara till nytta även för er. Säkert finns det flera personer som kommer in till min blogg som även dem behöver anlita en byggfirma i Haninge, och jag kan rekommendera er som behöver det, att ni hör av er till Ettans el & design AB. De finns där för alla som behöver en pålitlig byggfirma antingen i Haninge, Huddinge eller på Tyresö. De utför exempelvis rena byggnationer, konstruktioner, altanbyggen och renoveringar med mera. De arbetar också med totalentreprenad och kan därför åta sig arbeten inom andra branscher än just bygg, som el och måleri med mera. Det spelar heller ingen roll om det är ett lite mindre jobb som i mitt fall, eller om det handlar om stora jobb för de hjälper alla som behöver hjälp med byggservice med mera.