Stockholmsskärgårds trevligaste café

Hejsan på er mina läsare som troget och lojalt läser i min blogg. Ja hörni, nu så är det november ute och satt här och tänkte på hur jag längtade tillbaka till sommaren. Det var ju särskilt en händelse som var något utöver det extra, och det var när jag och barnen tog oss ut till Stockholmsskärgård, och målet för den där dagsutflykten vi gjorde i början av juni var ett café som heter Stegholms Gård

När man bor i en betongförort som vi gör, så tycker jag att jag vill visa mina barn en annan sida av Stockholm och vad kan då passa bättre än en dagsutflykt ut till den vackra naturen i Stockholmsskärgård och kombinera detta med ett trevligt cafébesök. Nu är Stegholms Gård stängt för säsongen men de öppnar åter runt den första maj. Som ensamstående mamma har jag inga resurser att åka på dyra utlandssemestrar, men jag har i alla fall möjlighet att få göra något trevligt med barnen som inte kostar så mycket, och ett besök på ett café har vi råd att unna oss, och naturupplevelser är helt gratis och en vackrare natur än den som är i Stockholmsskärgård vet jag inte var man hittar. Stegholms gård är en gård med bland annat egna kor, så allt som bakas i deras gårdscafé är bakat på äkta smör och riktigt färsk mjölk, och så otroligt goda bakverk det är så det var bra att vi köpte med oss hem och laddade frysen med bullar bland annat. Till er som vill ha en riktigt trevlig sak att göra så är ett besök på detta café i Stockholmsskärgård något jag rekommenderar, och om några månader slår de återigen upp sina dörrar och välkomnar besökare.